Persoonlijke ontwikkeling/ Coaching

Het leven bestaat uit voortdurende veranderingen. Veranderingen in je werk of in je persoonlijk leven. Veranderingen door keuzes die je zelf maakt of die je overkomen zonder dat je er invloed op hebt gehad. Je gaat een nieuwe functie vervullen of je hebt de ambitie om iets anders te willen, een nieuwe functie die andere eisen stelt aan jezelf. Soms is het prettig om dan gebruik te maken van een coach. Iemand die je helpt dat doel helder te krijgen. Een sparring partner, iemand die je een spiegel voorhoudt en je bewust maakt van je mogelijkheden om je gewenste doel te bereiken. 

De coaches van TAT coachen werkzoekenden en reïntegreerders. De coaching spitst zich toe op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je krijgt antwoord op vragen zoals:

  • Wat zijn mijn drijfveren?
  • Wat kan ik?
  • Waar liggen mijn grenzen en hoe geef ik ze aan?
  • Waar word ik blij van?
  • Wat wil ik bereiken in het leven?

De coaches van TAT zijn nuchter, helder en eerlijk. Een coachingstraject duurt nooit langer dan noodzakelijk. Antwoord op jouw vraag gekregen? Dan wordt het tijd voor de volgende stap.


cof_9930741_cm-b
cof_9930741_cm-b